🚚 Gratis dostava v Sloveniji ob nakupu 2 ali več vrečk kave z uporabo kode FREE na blagajni. 🚚

Barista Space Ročni Mlin

90,00 

Nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje kave. Kompakten in vzdržljiv ročni mlinček za kavo z jeklenimi koničnimi noži.

Ni na zalogi

Opis

Ročni mlinček za kavo Barista Space je priročen, ima stabilno jekleno rešetko in omogoča nastavitev mletja, kar vam omogoča mletje kave za različne načine priprave. Je odlična izbira za začetnike in napredne domače bariste, ki cenijo kakovostno in privlačno opremo po razumni ceni.

Ohišje in posoda za mletje sta izdelana iz aluminija, zato je mlinček stabilen in vzdržljiv. Posoda za zrna vsebuje do 18 gramov zrn, kar zadostuje na primer za veliko porcijo kapljične kave. Spodnja posoda je privita na zgornji del, zato med mletjem varno ostane na mestu. Gumijasti trak okoli telesa podpira oprijem, ročaj pa je obdelan z lesom.

Srce mlinčka, konični nož, je izdelan iz nerjavnega jekla. Nož je stabilen in zagotavlja večjo natančnost mletja kot keramični noži. Mlinček je opremljen s pripomočkom za mletje, s katerim lahko meljete kavo za kafetiero, French press ali katero koli pour-over metodo. Velikost mletja nastavite z gumbom, ki se nahaja pod mlinčkom. Mletje je postopno. Postopek je enostaven in obračanje gumba traja le nekaj sekund.