🚚 Gratis dostava v Sloveniji ob nakupu 2 ali več vrečk kave z uporabo kode FREE na blagajni. 🚚

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki.

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.

Kako uporabljamo piškotke

Številne naše strani uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo:

  • vaše nastavitve, denimo barvne nastavitve ali velikost pisave,
  • če ste že odgovorili na anketno vprašanje v pojavnem oknu o tem, ali ste zadovoljni z vsebino spletišča (torej se vprašanje ne bo znova pojavilo),
  • če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tem spletišču.

Omogočanje piškotkov ni nujno potrebno za delovanje spletišča, vendar pripomorejo k učinkovitejšemu brskanju. Piškotke lahko izbrišete ali blokirate, vendar potem nekateri elementi spletne strani morebiti ne bodo več delovali, kot je bilo predvideno.

Informacije, ki jih zbiramo s piškoti, se ne uporabljajo za ugotavljanje istovetnosti uporabnika in podatki o brskalnih navadah so v celoti pod našim nadzorom. Ti piškotki se ne uporabljajo za druge namene, razen tistih, ki so tukaj navedeni.

Ali uporabljamo druge piškotke

Nekatere naše strani ali podstrani lahko uporabljajo dodatne ali drugačne piškotke od zgoraj navedenih. V takem primeru piškotke podrobneje predstavimo v posebnem obvestilu in vas vprašamo, ali soglašate z uporabo teh piškotkov.

Nadzor nad piškotki

Smo v postopku priprave sistema za nadzor nad piškotki.

Za morebitne nejasnosti se prosimo obrnite na sabin@malaprazarna.si