🚚 Gratis dostava ob nakupu 2 ali več vrečk kave z uporabo kode FREE na blagajni. 🚚

Kafetjera Bialetti Brikka

42,00 

Nova kafetjera Bialetti Brikka je aluminijasta kafetiera za kavo s posebnim sistemom, ki omogoča pripravo kave čudovite konsistence z bogato kremo in okusom.

Ni na zalogi

Opis

Nova kafetjera Bialetti Brikka je aluminijasta kafetiera za kavo s posebnim sistemom, ki omogoča pripravo kave čudovite konsistence z bogato kremo in okusom. Poseben ventil ustvari peno, ki je z običajno kafetiero za kavo ni mogoče pripraviti. Nova različica je opremljena z inovativnim stolpcem in silikonsko membrano, ki ustvarja gostejšo peno.

Nova kateriera Brikka se uporablja za pripravo dveh skodelic espressa naenkrat (približno po 50 ml). Skupna zmogljivost je 100 ml.

Za pripravo pravega italijanskega espressa potrebujete le to kafetiero, dobro kavo in nekaj minut!

  • Oblikovanje: Ta kafetiera iz litega aluminija navdušuje s svojo kakovostjo. Klasična oblika ter ročaj in gumb iz črne plastike.
  • Uporaba: Bialetti Brikka je primerna za plinske ali električne kuhalne plošče. Kafetiero postavite na kuhalno ploščo tako, da je ročaj izven dosega toplote. Operite jo ročno, brez detergentov. Kafetiera ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Kako deluje ta priprava? Kafetiera je sestavljena iz zgornje zaprte posode, filtra in spodnje posode za vodo. V filter stresite mleto kavo, v spodnji rezervoar nalijte vodo pod nivo varnostnega ventila in povežite vse elemente. Posodo za kavo postavite na štedilnik in počakajte nekaj minut. Vroča voda se premakne v zgornji rezervoar in steče skozi mleto kavo.

Za slasten in aromatičen espresso!

Primerjavo različnih kafetier je pred kratkim napravil tudi James Hoffmann. Ogledate si jo lahko na spodnjem videu.

Več o sami kafetieri si lahko preberete na strani proizvajalca, https://www.bialetti.com/it_en/brikka.html.